VITAMIN C IS BACK !!

1:21 AM yong norliza 2 Comments



Bismillah

Hampir setahun kakyong tak aktif di blog,aktif di Intagram je
Bersalah pulak rasa biaq blog bersawang

Nak pula bila tanya kastema , dari mana dapat info shaklee
diorang kabo dari blog

fuhh

okeilah,since kakyong kembali online,ni haa nak inform
VITAMIN C SHAKLEE DAH ADA

so,boleh cepat order dengan kakyong naa







FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

2 Comment: