KEMBALI BER-BLOGGING!

5:46 PM yong norliza 1 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera






syawal dah masuk hari ke 25
mommy baru ada mood nak ber-blogging

maaf sangat sebab tak sempat nak update
ada beberapa masalah yang tak dapat dielakkan
insya-allah nanti mommy akan story kat SANA

tapi..
kalau anda memang setia dengan mommyLizz.com 
for sure anda tau mommy sentiasa update 
info Shaklee di Facebook & Instagram

okei,enough chatting

teruskan setia bersama kami!


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

1 Comment:

yes, aida tau :)
blog ni nak kena spend masa.
aida pun ada musim blogging.
tgk ada story ke tak.