PEMENANG SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

6:35 PM yong norliza 15 Comments


assalamualaikum & salam sejahtera

seperti yang telah dijanjikan
hari ni mommy nak buat pengumuman 
10 orang pemenang segmen 
SAYA NAK KAD RAYA by MOMMYLIZZ
dan 5 orang yang bertuah untuk di Review blog nya



jeng jeng ..

berikut adalah senarai penerima kad raya
mohon pm nama & alamat 
kepada mommy di 0192638675
dengan kadar segera































berikut merupakan senarai 5 blog 
yang terpilih untuk di review



















15 Comment:

SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ TAMAT

7:52 PM yong norliza 2 Comments



ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

dengan ini
mommy umumkan






2 Comment:

AWAS,5 FAKTA YANG WAJIB ANDA TAHU SEBELUM MEMBELI VIVIX SHAKLEE

6:50 AM yong norliza 0 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera




Bulan ni Promo VIVIX.Ramai yang teruja tapi,sebelum beli,meh baca panduan mengenai VIVIX.

Vivix memang ramai peminat yang amalkan vivix untuk nak awet muda!
Sebab lain nak amal minum vivix ni macam-macam la, antaranya sebab kencing manis, nak berhenti merokok, control darah tinggi, untuk kuruskan badan, untuk stay cergas bertenaga dan macam-macam alasan lagi lah.

Setiap orang kan ada cerita mereka sendiri. Tetapi... tak kisah apa cerita korang, yang penting, sebelum nak beli vivix, wajib tahu 5 fakta tentang ni dulu tau.^^^



FAKTA VIVIX 1 : KEASLIAN VIVIX
Pastikan anda dapatkan Vivix yang asli keluaran Shaklee (M) Sdn Bhd. Rupa bentuk vivix keluaran shaklee adalah seperti gambar dibawah. Kotak warna putih, botol warna merah!






Hanya dijual di Headquarters dan cawangan shaklee serta boleh dapatkan melalui Pengedar Sah Shaklee seperti saya.Boleh rujuk HQ dan Branch Shaklee DI SINI

FAKTA VIVIX 2 : KANDUNGAN VIVIX
Basically, vivix yang anda beli dari pengedar sah shaklee seperti penulis entri ini, sepatutnya mengandungi bahan -bahan berikut.

4 bahan yang merupakan kandungan utama Vivix adalah seperti berikut :

  1. Polyganum Cuspidatum
  2. Muscadine Grape
  3. European Elderberries
  4. Purple Carrot




FAKTA 3 : HARGA

Harga jualan sebotol vivix adalah RM475 dan paling istimewa, setiap pembelian vivix walaupun hanya 1 botol, anda layak untuk mendapat FREE POSTAGE untuk setiap pembelian.

Cukup murah harga yang ditawarkan jika dilihat kandungan utama vivix yang istimewa dan didatangkan khas untuk melengkapkan formula vivix ini.LAGI MURAH BELI WAKTU PROMOSI

Tak terbanding juga harga yang ditawarkan dengan khasiat yang diberi. Jimat kos hospital ntah berapa kali ganda tu...



FAKTA 4 : SIAPA SESUAI MINUM VIVIX 

Basically, semua orang yang nak menjaga kesihatan, nak cegah dari penyakit  & nak kurangkan penyakit yang dia ada, sesuai untuk minum vivix ni.

Ok, berikut adalah antara mereka yang sesuai or wajib sangat dah minum vivix ni^^^

  1. Pengidap Diabetes / Kencing Manis
  2. Pengidap Hypertension / Tekanan Darah Tinggi
  3. Si dia yang nak KURUS
  4. Si dia yang nak AWET MUDA
  5. Pengidap Kanser
  6. Si dia yang MEROKOK & nak STOP MEROKOK
  7. Mereka yang ada MASALAH KESUBURAN (**lelaki sangat bagus ni)
  8. Ada SAKIT-SAKIT SENDI
  9. Pesakit SLE / AUTOIMMUNE
  10. Mereka yang ada STROKE / ANGIN AHMAR
dan ramai lagi...


FAKTA 5 : JANGAN MINUM VIVIX JIKA...

  1. anda mengandung...
  2. anda menyusukan anak baru lahir (first 6 months is not advisable)
  3. anda adalah kanak - kanak or remaja (18 tahun ke bawah :))
Tapi...kalau dah terbeli...hadiahkan lah pada ibu bapa anda, warga emas terutamanya, memang dinasihatkan minum vivix untuk kelangsungan hidup mereka. Bagi badan works like younger people u. Baru best nak join aktiviti anak cucu tau^^^

Dah tahu 5 fakta tentang vivix ni, then baru boleh beli ;)!





*     *    *

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik

0 Comment:

SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

1:40 AM yong norliza 50 Comments



Bismillah
( entry melekat sehingga 7/7/2015 )

Hari n mommy nak lancarkan segmen 
SAYA NAK KAD RAYA by MOMMYLIZZ



SYARAT-SYARATNYA :

1. Buat entry bertajuk SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

2. Follow MOMMYLIZZ.COM

3. Buat ucapan hari raya, simple pun takpe

4. Tinggalkan link korang di entry ini


tarikh tutup : 7 / 7 / 2015



mudah kan?



mommy mencari 10 orang pemenang kad raya
dan 5 orang pemenang bertuah untuk di review blognya

keputusan adalah melalui random.org


jom meriahkan segmen ini!


50 Comment:

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

6:49 PM yong norliza 3 Comments


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.
[ Gambar Di Luar Kedai ]
 [ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1 

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan. 

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah 
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat. 

3. Penghantaran Yang Fleksible 
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan. 

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :) 
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50. 

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.
6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi PritingrServices dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Sufi Printing Services , Emas Putih , Lan Careno , Mek Zumbie , Mawar Biru , Ejulz , Nina Mirza , Nizam , Ida Baharum , Inani Hazwani , Yanie Yusuf , Syira Lokman , Faziera , Boni Kacak dan Nadiah Hanum :)

3 Comment:

SENARAI PESERTA SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

9:18 PM yong norliza 8 Comments


Senarai peserta SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ.jom check!

  1. http://adna2029.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  2. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  3. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  4. http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  5. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  6. http://cikna136.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  7. http://nonasani.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  8. http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  9. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  10. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.htm
  11. http://www.dayanazahari.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  12. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  13. http://asdydimension.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  14. http://insyaallahadarezeki.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  15. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  16. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  17. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  18. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  19. http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  20. http://www.maisarahsidi.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  21. http://www.syuhadasalleh.my/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  22. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  23. http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  24. http://umikasum.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  25. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  26. http://nims007.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  27. http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  28. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  29. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  30. http://littlecuteflower.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  31. http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  32. http://adianiez.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  33. http://www.nurfuzie.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  34. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  35. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  36. http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  37. http://ikanpencintamocha.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  38. http://kisahpencerita.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  39. http://cikash.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  40. http://akuedyedankoe.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  41. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  42. http://www.naniena.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  43. http://cikcandysour.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  44. http://cxopportunities.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-mommylizz.html
  45. NEXT !






8 Comment: