Simple RM100 Giveaway Byijeni

11:24 PM
Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015
Simple RM100 Giveaway Byijeni Simple RM100 Giveaway Byijeni Reviewed by yong norliza on 11:24 PM Rating: 5

HADIAH LUMAYAN GMBM 1ST GIVEWAY 2015

4:01 PM

Assalamualaikum !! 

Alhamdulillah,berikut adalah senarai hadiah yang di tawarkan kepada bakal pemenang segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 nanti. Semuanya di taja sepenuhnya oleh ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. 

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi hadiah yang lumayan dan bernilai melebihi RM500  ini. 

Senarai Hadiah

1 Babies Blinks 5 in 1 x 1 by Zana
3 brooch x 3 by Aida

1 Bio Essence Miracle Bio Water 100ml x 1 by Kathy

1 Gincu Mary Kay x 1 by Sofu
1 Shaklee Herbal Blend x 2 by Hana & Fara


1 Shawl x 1 by Khaty



1 Keychain I AM x 3 bAyumie

1 Tudung 'Dark Pink' x 1 by Fuza

1 Pin Hijab &1  Zikir Matik x 1 by Sue
1 Sabun Muka Organik x 3 by Mieja

1 Penanda Buku Vintage & 1  Coin Purse x 3 by Ann

1 Red Lingerie x 1 by Myja

3 Mask Shiseido x 1 by Kathy

1 Buku Motivasi x 1 by Mar

1 Buku Aktiviti x 2 & 1 Buku Nota x 2 by Sally
Duit Tunai RM20 x 2 by MamaNiza & Fiza
 RM10 x 7 by YongYY & Khaty

1 Review Blog x 4 by Maria & Kathy

1 Topup RM5 x 1 by Mila

1 Topup RM10 x 2 by Ida
HADIAH LUMAYAN GMBM 1ST GIVEWAY 2015 HADIAH LUMAYAN GMBM 1ST GIVEWAY 2015 Reviewed by yong norliza on 4:01 PM Rating: 5

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

9:13 PM

assalamualaikum

hari ni mommy meronda kawasan 
sambil join progrem rakan-rakan blogger
jom join segmen best ni
klik banner tau




SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Reviewed by yong norliza on 9:13 PM Rating: 5

BERITA BAIK : NUTRIFERON & COLLAGEN POWDER IS BACK!

3:47 PM

Assalamualaikum

Permulaan Mei yang mengujakan bila Shaklee inform Collagen Powder & Nutriferon kembali di pasaran.



Memang dah merindu sangat tambah-tambah dekat Nutriferon.Dekat setahun jugak la.Collagen pula last ada bulan disember tu.

Jadi,apa lagi.. JOM BORONG SEKARANG!


Baca lagi :





Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 






FB PAGE : MOMMY LIZZ HEALTH & BEAUTY CARE


*     *    *

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya.Setiap pembelian akan diberikan khidmat nasihat secara percuma.Jika anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bersama saya,hubungi saya segera.

Anda juga boleh terus ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian atau pendaftaran menggunakan ID 879163 dan anda akan diberikan bimbingan terbaik


BERITA BAIK : NUTRIFERON & COLLAGEN POWDER IS BACK! BERITA BAIK : NUTRIFERON & COLLAGEN POWDER IS BACK! Reviewed by yong norliza on 3:47 PM Rating: 5
Powered by Blogger.