TAWARAN HEBAT : COLLAGEN PERCUMA UNTUK ANDA!!!

10:28 AM yong norliza 0 Comments






Ya !!!!

TAWARAN MENGGILA sepanjang disember

Dapatkan sekotak Collagen Powder PERCUMA dengan setiap pembelian 3 kotak !!

anda akan dapat :

  • PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup yang bernilai RM65 + jana pendapatan dengan Shaklee
  • PERCUMA kos penghantaran
  • CASHBACK untuk bulan berikutnya


KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER :


✔ Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
✔ Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
✔ Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
✔ Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
✔ Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
✔ Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
✔ Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya


APA KATA PENGGUNA COLLAGEN POWDER SHAKLEE ??



















Berbaloi kan ??

Dapatkan segera Collagen Powder anda hari ini juga!



Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment:

TIADA LAGI PENJUALAN COLLAGEN POWDER MULAI 1 JANUARI 2015

1:10 PM yong norliza 1 Comments



Assalamualaikum & salam sejahtera..

Hari ni mommy nak share satu berita gempak dengan anda semua.Kalau nak tahu,mulai Januari 2015 PENJUALAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE AKAN DIHENTIKAN !!

ha...pasni takde dah nak jual2 collagen ni haa
Bukan sebab takde orang nak beli
Tapi...sebab nak stop jap

Kenapa??

"Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen Powder akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015.

Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember 2014 untuk membeli produk ini...

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI Beli 3 Percuma 1.."




Mohon borong segera ye wahai pencinta tegar collagen powder
Pasni dah takda jual kat branch shaklee..klau nak kena bei kat kami,distributor berdaftar shaklee..tu pon kalau ada la..maklumlah,semua orang nak cantik..semua dok memborong tau!kalau lambat..nangis la sensorangggg sbb tak dapat collgen..hihiii

Bertindak sekarangggg !!!!
Dapatkan stock anda
Harga menjunammmm

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675

1 Comment:

VITAMIN C DOUBLE PACK DENGAN DISKAUN 5%!! STOCK SETAHUN,HARGA JIMAT

1:06 AM yong norliza 0 Comments



[[ PROMOSI PEK BERKEMBAR VITAMIN C !! ]]





Ya !! JOM BORONG SEKARANG~

Sepanjang Disember anda boleh dapatkan DISKAUN 5% untuk pembelian pek berkembar Vitamin C kami!

Pastinya berbaloi-baloi untuk kesihatan & kecantikan sepanjang hari!

MANFAAT UTAMA :
---------------------
✔ Membentuk Kolagen - 
Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 

✔ Memperbaiki Simptom Pendarahan - 
Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

✔ Peningkatan Sistem Imun - 
Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.

✔ Memerangi kanser - 
Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.

✔ Mencantikkan Kulit - 
Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

✔ Memperbaiki Insomnia - 
Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.

✔ Mengekalkan kolestrol sihat - 
ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

DAPATKANNYA SEKARANG !!
1 BOTOL TAHAN 6 BULAN
SANGAT JIMAT !!!


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment:

BOLEHKAH CANTIK HANYA DENGAN VITAMIN C??

10:46 PM yong norliza 0 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera.

Ramai orang tanya kat mommy..boleh ke kalau guna vitamin C je untuk masalah jerawat..maklumlah,bajet ciput..

BOLEH SANGAT dik!!!

ye..tak tipu..hari ni mommy nak share testimoni pengguna tegar Vitamin C Shaklee.In case kalau korang tak tahu,ianya adalah SUSTAINED RELEASE iaitu pelepasan mengikut masa & keperluan badan.

MANFAAT VITAMIN C

  1. Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam darah.
  2. Menghalang SKURVI. (SKURVI=Penyakit yg disebabkan kekurangan Vitamin C dlm makanan, ditandai oleh gusi bengkak dan berdarah, pendarahan dibawah kulit, dll)
  3. Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
  4. Memguatkan dinding salur darah.
  5. Menolong pembentukan tisu gentian.
  6. Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
  7. Mengurangkan kedut pada kulit
  8. Membaiki parut pada kulit.
  9. mencegah penurunan payudara dan buttock
  10. menjadikan kulit lebih cerah
  11. menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
  12. menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
  13. membantu penghasilan collagen dimana collagen dapat meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit.
  14. melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

[[ SAYA SAAAAAYANG VITAMIN C SHAKLEE !!! ]]


Tadaaa !!! 
Hahhh ini dia sebabnya. Sebab kenapa saya sayangg sangat dengan Vit C Shaklee. Hasil daripada pengambilan Vitamin C Shaklee secara berterusan dan berkat kesabaran saya menunggu hasilnya. Alhamdulillah berbaloi-baloi. Gambar Kiri sebelum dan Kanan selepas. Siapa yang tak senyum lebar kan bila ini hasilnya. Hati pun senang bila masalah jerawat dah hilang.

Berdasarkan pengalaman saya dulu jerawat banyak senang lah dia nak naik. Sekali naik bukan sebiji dua. Siapa tak stress kan? Bila dah stress bertambah lah ngade-ngade nak menempel lagi kan. Macam-macam dah produk saya guna tapi at the end sama je hasilnya.

Bila dah kenal produk Shaklee saya pun cuba lah SR Vit C ni sebab dia nak atasi masalah jerawat yang degil tu. Memang tak selesa lah lepas tu bila ada jerawat mula lah tangan gatal nak usik tu makin bertambah2 lagi. Pengambilan secara berterusan alhamdulillah ini hasilnya. Jerawat dah tak ada sekarang nak naik pun susah kadang naik sebiji tu pun cepat je dia hilang. Tak macam dulu lagi. Bukan jerawat je hilang kulit pun makin cerah taw. Bila kawan-kawan tegur baru lah perasan kulit cerah dari dulu. Bekas-bekas jerawat pun makin berkurang. Tahan lama pulak tu. Harga setanding dengan kesannya sangat berbaloi. 1 Botol tahan sampai 6 bulan. Jimat sangat kan. Alhamdulillah Syukur dipertemukan dengan Shaklee. Masalah kulit jerawat bukan masalah lagi.

Berbaloi kan ??
Dahla beli sebotol tahan sampai  bulan..memang la rugi kalau tak grab sempena promosi kali ni..harga menjunam woo




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment:

PROMOSI BERGANDA-GANDA SEPANJANG DESEMBER 2014!!!!

12:49 AM yong norliza 0 Comments



TAWARAN HEBAT HUJUNG TAHUN 2014

HEBAT DAN JIMAT !!!!


VITAMIN C  & VITAMIN E COMPLEX 

✔ BUY 6 FREE 1+FREE MEMBERSHIP & CASHBACK 
✔ TWIN PACK : BUY 2 GET DISCOUNT 5%





VITAMIN E :
--------------
[✔] Melindungi dan meneutralkan radikal bebas yang 
      merosakkan sel-sel kulit
[✔] Memudarkan parut jerawat
[✔] Anti-penuaan terbaik
[✔] Membekalkan oksigen dan mempertingkatkan pemulihan
[✔] Mengurangkan bintik penuaan


VITAMIN C :
--------------
[✔] Meningkatkan sistem imun
[✔] Membantu menyekat bakteria penyebab jerawat
[✔] Melindungi kulit dan mempertingkatkan pemulihan
[✔] Penting untuk kolagen dan tisu penghubung
[✔] Menjadikan wajah berseri dan tidak kusam

PASTINYA GABUNGAN YANG MANTAP 
UNTUK KULIT YANG MENAWAN!!!


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: