#SHAKLEE EFFECT : PENCUCI MUKA SHAKLEE YANG TAHAN LAMA!!!

5:00 PM yong norliza 2 Comments


Assalamualaikum.Entry mommy hari ini mengenai jangka masa penggunaan pencuci muka NUTRIWHITE- Gentle Deep Foaming Cleanser.

Sebelum mommy jawab soalan tu,jom berkenalan dulu dengan set NUTRIWHITE ni.Rangkaian Produk Penjagaan Muka Nutriwhite Shaklee dihasilkan oleh pakar penjagaan kulit dan saintis dari Jepun dan Amerika Syarikat. Proses Pembangunan produk memakan masa selama 3 tahun. Pemilihan herba dan ramuan yang tulen lagi bernutrien daripada 16 negara yang berlainan dan dicampur dengan Vitamin C aktif yang diproses lebih dari satu langkah.




1 set Nutriwhite ada 7 item.Korang boleh klik gambar di atas untuk maklumat lanjut item-item Nutriwhite.Mommy nak story tentang Gentle Deep Foaming Cleanser ja.Hehe


NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser 
  • Membersih dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit
  • Strawberri Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

inilah rupa pencuci muka tu~


Hari ni mommy nak share la #shakleeeffect mommy dengan pencuci muka ni.Untuk pengatahuan,mommy start guna pencuci muka ni bulan April 2014 and sekarang dah masuk bulan September 2014.Dah 6 bulan wo!! Beli time tu sebab excited sangat kawan-kawan yang guna bagitau mommy best sangat guna pencuci muka ni.

Bila mommy dah try,memang tak mau guna pencuci muka lain.Ni bukan menghina pencuci muka yang lain ye,tapi sebab mommy dah rasa best guna yang ni.Plus yang paling mommy perasan ialah tepi hidung tu.Selalunya akan ada 'berkerak' sebab bedak berkumpul tepi hidung , now NO MORE!! Clear ja area tu.Plus dulu mommy mesti akan guna pore pack untuk buang bintik-bintik hitam sekitar hidung tu,sekarang tak payah dah~

Tempoh penggunaan pencuci muka ni bergantung kepada penggunaan anda.Dari 6 hingga ke 9 bulan ! Macam mommy,dah tinggal sikit-sikit ja lagi sebab mommy memang guna sokmo.Asal masuk bilik air,mandi sure sental muka dengan pencuci muka.If korang just guna pagi & malam mesti la lebih lagi~

Tak caya ??

Jom tengok testimoni pengguna :



Berbaloi kan ???

Harga : RM 119.00 sahaja. Mahal ? Setanding kualitinya.Cer tengok kandungannya..Bahan semulajadi,tak ada bahan kimia yang menipiskan kulit bagai~

Apa lagi,jom dapatkan 1 untuk kegunaan harian anda.Muka pun makin cantik ~


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 


Norliza Binti Othman 
Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

2 Comment:

Hee...Nad tak pernah cuba lagi...
Teringin juga nak try nanti....ramai yang bagi nice feedback...

Ohh...Nad tag Mommy Lizz untuk Liebster Award...if ada kelapangan boleh lah cuba...

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/liebster-award-is-back.html

ejulz said...

Terbaek.. semoga dimurahkan rezeki..

jemput singgah sini yer.. "Belog Kampung Kameq" tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih