GET CLEAN WATER PITCHER : PENAPIS AIR PILIHAN SAYA!

10:36 PM yong norliza 0 Comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca MOMMYLIZZ.COM.Semoga hari ini anda dalam keadaan sihat dan ceria belaka.Hari ni mommy nak berentry mengenai PENAPIS AIR TERBAIK iaitu GET CLEAN WATER PITCHER dari SHAKLEE.

Kalau nak tahu,ni la antara produk Shaklee yang sangat mommy idamkan sebab benda ni dikira penting bagi setiap rumah tau!Ehem..camni la rupa penapis air ni.




Antara faktor yang menyebabkan mommy sangat tergoda dengan penapis air ini ialah ianya boleh dibawa kemana sahaja sebab penapis air ni dalam bentuk JUG.Tak payah nak attach kat paip air bagai,unggu air menitik tap tap punya la slow!




Perasan tak jug ni ada METER ?? Tujuannya adalah menyukat air yang ditapis,bila habis had nya,anda akan disuruh tukar iaitu sampai 80 GELEN AIR !! Banyak kott 80 gelen tu~
Tak payah nak fikir nak cuci bagai sebab 1 set Water Pitcher ni disertakan dengan 3 refill blok karbon tu.Kadar penggunaan 1 blok karbon tu dikatakan untuk 4 bulan,means setahun la penggunaan penapis air ni tetapi,perlu ditegaskan bahawa IANYA ADALAH BERDASARKAN PENGGUNAAN.

Maknanya kalau setakat nak minum baru tapis air,memang alamatnya tahan lama la penapis air korang ni.Serius!! Sangat la berbaloi-baloi.Meh kita tengok kenapa anda perlu memiliki penapis air hebat ini :

Ia menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!


  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama



Pilihan Bijak!

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak



KEISTIMEWAAN SHAKLEE :


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.



HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Jadi,anda yang dok beli air kat mesin air tu better fikir banyak kali la..nak spend duit tiap bulan beli air mineral yang belum pasti bertapis or buat pilihan bijak dengan dapatkan penapis air ini!




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

0 Comment: