Thursday, November 21, 2013

Fungsi Alfalfa Complex


Alfalfa merupakan salah satu item hot Shaklee.
Ramai yang salah anggap Alfalfa ni untuk wanita sahaja.. tak la...orang lelaki pun boleh makan Alfalfa ni..






Alfalfa Sahklee merupakan produk pertama sekali yang dicipta oleh Dr. Forrest C Shaklee pada tahun 1950an. Maka Alfalfa Shaklee merupakan produk signature Shaklee Corporation.

Kenapa Dr. Shaklee memilih Alfalfa Shaklee sebagai supplement pertama? Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat orang putih dan mereka menggunakan Alfalfa untuk pelbagai jenis keadaan kesihatan terutamanya bagi wanita selepas bersalin. Oleh sebab Alfalfa mempunyai banyak kebaikkan kepada wanita, lelaki dan kanak-kanak maka Dr. Shaklee merumuskan formula Alfalfa menjadi supplement Alfalfa Shaklee yang sangat-sangat memberi manfaat kepada jutaan manusia.

Kebaikan Memakan Alfalfa :

1. Kaya dengan vitamin dan mineral
* Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang.
* Mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi.
* Alfalfa Shaklee turut mengandungi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan.

2. Alfalfa bermanfaat dalam penyerapan protien, dan karbohidrat.

3. Alfalfa juga bertindak sebagai pembersih darah

20 Manfaat Alfalfa Kepada Kesihatan

1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah
3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7. Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9. Merawat masalah sembelit
10. Menyahkan toksik dalam tubuh
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13. Membantu masalah penghadaman
14. Membantu memperbanyakkan susu ibu
15. Mengurangkan masalah pundi kencing
16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17. Meningkatkan kesihatan prostat
18. Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19. Menghangatkan hubungan suami isteri
20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Keistimewaan Alfalfa Shaklee

1. Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)
2. Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
3. Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji
4. Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
5. Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
6. Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.
7. Membersihkan hati
8. Membantu melengkapakan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Wednesday, November 13, 2013

Perlu ke penapis air ? Get clean water pitcher dari Shaklee memang terbaekk!



Putarkan paip rumah anda, lihat air yang keluar. Air itu mungkin kelihatan bersih tapi setakat manakah ianya selamat untuk diminum? Sebenarnya, bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan pula, sehingga 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman. 

Sejauh mana kita mengambil berat mengenai kebersihan air minuman di rumah kita? Adakah air minuman itu cukup bersih untuk diminum oleh kita?  Tahukah anda Bekalan air yang diterima pada pili air di rumah anda kadangkala kelihatan kekuningan seperti mengandungi kandungan bendasing yang agak banyak, dan kadangkala, rasa air tersebut juga agak lain malah kadang-kadang berbau lagi  kan??





Kalau tanya perlu ke tidak, saya akan katakan YES, sangat perlu. Oleh kerana sumber air pada masa kini adalah sangat kotor, jumlah bahan kimia yang dimasukkan untuk merawat air pasti semakin banyak kan?? So sudah pasti, penapis air yang baik adalah sangat penting dalam setiap rumah, tak kisah la bagaimana rupa bentuk dia skali pun... 

Tahukah anda?? Air paip yang mengandungi klorin apabila dimasak, kebanyakan kuman dan bakteria akan mati. Bagaimana pun, ia tidak menghilangkan bahan kimia dan logam berbahaya yang terkandung dalam air tersebut. Bahkan, air berklorin yang dipanaskan akan menghasilkan sebatian yang karsinogenik yang boleh menyebabkan kanser. Mungkin ini adalah salah satu sebab kenapa orang zaman  sekarang lebih mudah kena kanser berbanding orang zaman dulu.  

Dalam badan kita ada 2 jenis penapis bahan cemar yang tak boleh ditukar ganti. Iaitu hati dan buah pinggang. Kalau rosak. Nak ganti perlukan wang yang banyak dan prosesnya sangat menyakitkan. Kalau malas nak ambil tau, sila lah ambil tau for the sake of orang-orang yang kita sayangi. Ambil tahu apa yang kita masukkan dalam badan kita. 



KINI SEMUA ORANG BOLEH MENIKMATI 
AIR YANG BERSIH DAN SELAMAT


 Istimewanya...
Air Yang Lebih Bersih Dan Sihat Datang Hanya Dari Sebuah Jag Air!


Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.



Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Sistem Penuras Jag Air dengan Blok-Karbon Isian Semula yang pertama seumpamanya direka untuk mengurangkan sisa bagi memelihara alam sekitar. Reuse >> Replace >> Reuse... Terbaik!!



Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.




Tahukah anda, Standard yang paling popular bagi penapis air ada NSF. NSF adalah satu organisasi bebas yang memberikan sijil standard bagi pelbagai jenis produk. Salah satu daripadanya adalah produk penapis air.

Standard 042 adalah standard paling basic bagi sesebuah penapis air. Kalau penapis air tu dapat tapis klorin, baiki rasa dan bau air, ia boleh dapat Standard 042 .

Standard 053 adalah bagi menapis bahan cemar yang boleh menjejaskan kesihatan. Ada banyak bahan cemar (Rujuk pada list bahan cemar yang kat atas tuh) yang dapat ditapis oleh penapis air tersebut.





Pilihan Bijak!
  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak



Jom kita tengok testimoni yang dah gunakan watet pitcher nih



Berminat??! Dapatkan Pek starter Pack 3 in 1 anda hari ini dengan harga ekslusif.

Kredit : miakididdles


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Kalsium : Fakta yang perlu anda tahu

Sekarang nih, muda2 dah sakit pinggang, sakit sendi, sakit belakang.... Especially to the ladies, lebih mudah mengalamai osteoporosis bila dah berusia.Itu adalah tanda kita telah mengabaikan keperluan kalsium dalam diet harian. Sumber kalsium utama adalah susu, tapi berapa ramai yg constantly minum susu setiap hari... hehehehheh,
But then, bukan setakat kalsium shj yg kita perlukan. Mineral2 lain juga diperlukan untuk menyokong pembentukan tulang dan gigi yang kuat dan sihat.Jom kita tengok keperluan kalsium harian kita





FAKTA :

1. Tubuh tidak dapat menyerap kalsium jika tidak memiliki magnesium 
    dan fosforus yang cukup.
2. Sekiranya magnesium  tidak cukup,ginjal tidak dapat dapat 
    memproses kalsium dsn menyebabkan terjadinya endapan.
3.Pengambilan kalsium,fosforus,zat besi,magnesium dan vitamin D 
   perlu seimbang agar tubuh tetap sihat.
5. Kalsium yang lebih boleh menyebabkan bahaya pada tubuh





OSTEMATRIX mengandungi nutrien pembinaan tulang yang lengkapOSTEMATRIX bukan sekadar membekalkan kalsium. Ia juga mengandungi, Vitamin D (membantu penyerapan kalsium), Magnesium, Zinc, Copper, Manganese dan Boron yang membantu dalam pembentukan dan pembinaan tulang itu sendiri. Disarankan untuk mengambil 4 kaplet OSTEMATRIX sehari.

Setiap kaplet OSTEMATRIX mengandungi: 
  • 250mg Calcium
  • 100 IU Vitamin D
  • 100mg Magnesium
  • 0.4mg Zinc
  • 0.05mg Copper
  • 0.05mg Manganese
  • 0.75mg Boron
Antara fungsi kalsium dalam tubuh badan 
  • Untuk pembentukan gigi dan tulang yang kuat dan sihat
  • membantu mengurangkan risiko utk mendapat kanser kolon
  • Kesihatan jantung - maintain degupan jantung dan aliran darah yg normal
  • membantu utk mengurangkan masalah sukar tidur
  • Membantu dlm pengurusan berat badan 
  • Membantu fungsi otot dan jaringan saraf 
  • Membantu mengurangkan gejala PMS 
Malas nak minum susu, boleh cuba OSTEMATRIX kerana ia kaplet bersaiz kecil 
dan mudah utk telan




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Tuesday, November 12, 2013

Macam mana diet dengan Cinch Shake Mix?





Ramai yang bertanya macam mana nak berdiet style Cinch ni? 

Gantikan 2 waktu hidangan utama anda dengan Cinch Shake ini.

 1. Sama ada sarapan & lunch, malam makan mcm biasa.

2. Sama ada sarapan & makan malam, tengahari makan macam biasa. Selepas makan berat, ambil lecithin dan alfalfa. 

    (1)   Sila ambil ukuran badan seiring dengan timbang berat badan. Diet ni tak semestinya akan turun berat badan dulu sebab ada individu yang badan shape on dulu baru die turun berat badan.

(2)   Kena konsisten dan jangan ingat boleh turun berat badan dalam sehari.. Letak target jangka pendek 3 (tiga) BULAN.

(3)   Stagnant period = normal untuk long term diet. Cuma continue diet seperti biasa sebab badan sedang shape on semasa stagnant period.

(4)   WAJIB ambil SARAPAN. Kita tidur lebih kurang dalam 6-8 jam dan sepanjang tempoh tu perut jadi berasid. Paling kurang bangun pagi tu, alas dengan segelas air untuk neutralkan asid tu. SARAPAN ni jadi penanda aras untuk tenaga sepanjang hari ye?.

(5)   JANGAN SKIP MEAL..Kalau jenis nak mengunyah je, makan banyak kali tapi kuantiti sedikit. Dinner kalau tak mahu makan berat, ambil light meal walaupun sekadar biskut atau buah-buahan. Ini untuk elakkan badan bertukar kepada “starving mood”

(6)   Ambil NASI sekurang-kurangnya sekali sehari. Saya tak setuju dengan diet tanpa nasi sebab badan kita perlukan karbohidrat. Nasi adalah lebih baik daripada roti, mee dan pasta.
1(7)   AIR KOSONG. Pengambilan air masak sangat penting. Setiap 25kg badan kita perlu ambil bersamaan 1LITER air.

(8)   Portion plate jaga : Separuh pinggan nasi +1/4 Sayur+1/4 lauk../Kalau lapartambah lauk dan sayur.


(9)  Snack between meal tu boleh sahaja tapi ambillah buah-buahan / dried fruits.. senang cakap benda berkhasiat.

(10) Ambil buah SEBELUM makan bukan sebagai dessert.

**Testimonial Pengguna**




Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Monday, November 11, 2013

Perbandingan Shaklee VIVIX dengan lain-lain produk seumpamanya di pasaran




Assalamualaikum
Entry kali ini adalah mengenai perbezaan antara
 vivix dan produk seumpamanya di pasaran .



Shaklee Vivix adalah supplement paling asli dan semulajadi dan terbaik di pasaran hari ini. Hasil kajian makmal, kandungan Vivix telah terbukti mampu memberi impak positif kepada masalah penuaan sel badan. 
Tetapi, dengan terdapat berbagai jenama dipasaran, kenapa anda perlu memilih Vivix berbanding yang lain ? 

KENAPA VIVIX LEBIH BAIK BERBANDING JENAMA LAIN ?

“...The answer to that question is really three-fold. In the first place, the resveratrol in Shaklee’s Vivix a higher potency, higher purity preparation than many of the other resveratrol supplements products on the market.”
- Dr. Stephen Chaney, a professor of biochemistry and nutrition at University of North Carolina – Chapel Hill, has authored over 80 published studies in scientific and medical peer-reviewed journals, and he teaches nutrition to medical students.

KANDUNGAN UTAMA

  1. VIVIX : Mengandungi Resveratrol yang mana tinggi kandungannya dari Wine Merah (Red Wine). Resveratrol adalah sejenis antioksidan diperolehi dari sumber kulit anggur Muscadine yang mana digunakan dalam proses membuat wine. Vivix adalah cecair pekat (concentrated liquid) dan ianya bukan jus.
  2. MONAVIE : Kandungan utamanya adalah Jus Acai berry dan campuran lain-lain jus(Acerola Cherries, Apricot, Aronia Fruit, Bananas, Bilberry Fruit, Blueberry, Camu Camu Berry, Cranberry, Goji (Wolfberry), Kiwi, Lychee Fruit, Passion Fruit, Pear, Pomegranate, Purple and White Grapes, Prunes, Nashi Pears) 
  3. XANGO Juice: Kandungan utama adalah Jus buah Manggis (Mangosteen) dan juga terdapat campuran jus buah-buahan lain (Apple, Grape, Pear, Strawberry, Raspberry, Blueberry and Cranberry). 
  4. TAHITIAN NONI Juice : Kandungan Jus Buah Noni
PENERBITAN HASIL KAJIAN & PATEN
  • Dari segi penerbitan hasil kajian, Vivix mengatasi ketiga-tiga produk dengan 2,340 hasil penerbitan. 
  • Vivix dan Tahitian Noni Juice telah dipatenkan oleh syarikat pengeluar masing-masing.
ASLI & SEMULAJADI
  • Vivix dan Tahitian Noni Juice terbukti semulajadi dan tidak mengandungi bahan tambahan lain. Manakala Monavie dan Xango mengandungi Sodium Benzoate sebagai bahan pengawet. 
  • Oleh kerana itu, cara terbaik untuk menyimpan Vivix yang telah dibuka adalah di dalam tempat dingin (peti ais) bagi mengekalkan kesegaran produk.
NILAI ORAC (Oxygen radical absorbance capacity )



  • ORAC adalah kaedah bagi mengukur kada antioksidan di dalam sesuatu bahan. Vivix menduduki tempat teratas dengan nilai ORAC 6,800 berbanding yang lain dimana nilai ORAC jauh lebih rendah.
  • Pengambilan Vivix selama 30 hari bersamaan dengan jumlah resveratrol di dalam 3,000 gelas red wine. 1 sudu teh Vivix bersamaan dengan jumlah resveratrol di dalam 100 gelas red wine!


Lain-lain kelebihan Vivix berbanding ketiga-tiga produk itu boleh dilihat di jadual diatas

Kesimpulannya, Shaklee Vivix adalah minuman kesihatan yang terbaik berbanding jenama MLM lain di pasaran


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care


This entry was posted in

Cinch Shake Shaklee : Apa yang perlu anda tahu mengenainya?



Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan "Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?".

Cinch™ Shake  minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Ia merupakan produk yang popular di kalangan mereka yang inginkan shape my body’ =)




Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.


Cinch™ Shake mempunyai 3 perisa yang mampu mengikat selera anda:


*Cafe Latte - 20339 (765g)


*Vanilla - 20340 (765g)


*Chocolate - 20341 (765g)  


Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan Soya bukan GMO


Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee:


  • Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
  • Membakar lemak yang tidak diingini
  • Mengurangkan inci yang tidak diingini
  • Makanan segera untuk mereka yang aktif
  • Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
  • Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  • Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot
  • Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan


Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care

Sunday, November 10, 2013

Set Kecantikan Kulit Shaklee : NutriWhite


Mungkin ramai yang belum tahu Shaklee juga ada mengeluarkan skin care set. Shaklee Memang ada menyediakan Set D untuk penjagaan kulit dari segi dalaman, namun untuk mereka yang ingin menjaga dari segi luaran pula boleh menggunakan set Nutriwhite.






Rangkaian kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep 'flawless beauty sourced from nature, perfected by science' yang bermakna kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Set Nutriwhite yg lengkap mengandungi make up remover, foaming cleanser, softener (toner), daily essence, spot treatment, lotion with spf 15, overnight cream.

Mari kita baca perincian set Nutriwhite ini.


1. Gentle Action Makeup Remover (150ml)

  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

2. Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)
 
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

3. Soothing Radiance Whitening Softener (150 ml)
 
  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan

4. Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50ml)

  • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

5. Daily Defense Whitening Essence (30ml)


Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit

7. Overnight Renewal Whitening Cream
 
  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri
  • Mudah diserap oleh kulit

5. Spot Whitening Treatment (10 ml)
 
  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order, boleh hubungi saya: 

Norliza Binti Othman 

Shaklee Independent Distributor : ID 879163 
sms/whatsapp: 019 2638675
Pm fb : Mommy Lizz Health and Beauty Care